Juve nu vrea să mai piardă primul loc

februarie 19, 2016

lichtsteiner juventus

ITALIA SERIE A, BOLOGNA – JUVENTUS, vineri, 19.02, ora 21:45

Dispută între cele mai tranșante formații din Serie A, cu doar câte trei egaluri fiecare după 25 de etape. Posturile sunt însă diferite. Gazdele de la Bologna ocupă locul 10, cu 33 de puncte și golaveraj 29-31, în vreme ce Juventus se află pe prima poziție, cu 57 de puncte, unul peste Napoli, cu cele mai multe victorii (18), cea mai bună apărare, 15 goluri încasate și 13 partide cu defensiva neîntrecută, plus al 3-lea atac, cu 46 de reușite.

De două runde nu a mai pierdut Bologna, care s-a înclinat numai o dată în ultimele 6 runde, marcând în cinci dintre acestea. De trei jocuri nu a cedat deloc acasă, unde a strâns 4 succese din totalul de 10, toate cele 3 remize și 6 înfrângeri din 12. Trupa pregătită de Roberto Donadoni a marcat în 9 din cele 13 vizite primite.

Juventus tocmai a preluat șefia de la Napoli, pe care a învins-o la Torino cu 1-0. A fost a 15-a victorie consecutivă, precedentele 6 la zero. 3 din cele 4 înfrângeri din campionat, anterioara la Sassuolo (0-1) pe 28 octombrie, le-a suferit în deplasare, pe lângă 9 succese și o remiză. În total, elevii lui Massimilano Allegri nu au înscris doar în trei meciuri, două ”afară”.

Cu 3-1 (Morata 33, Dybala 52 penalty, Khedira 63 – Mounier 5) a învins Juventus în tur. Tot torinezii se impuseseră în ambele jocuri din sezonul trecut, 2-0 în deplasare, 1-0 pe propria arenă. Ultima victorie obținută de Bologna datează din februarie 2011, 2-0 la Torino: acasă nu a mai triumfat în fața ”Bătrânei Doamne”  tocmai din noiembrie 1998, scor 3-0, de atunci înregistrând 4 egaluri și 9 insuccese. Acum, fiecare înscrie echilibrat în fiecare repriză, dar un sfert dintre reușite este între minutele 75 și 90.

În privința lotului, Bologna îl are accidentat pe Rossettini și incert pe Krafth, dar l-a recuperat pe portarul Mirante. La rândul ei, Juventus nu se poate baza pe Chiellini, Alex Sandro, Caceres, Mandzukic, incerți fiind Asamoah, Cuadrado și Bonucci.

(Foto: Guliver/Getty Images).

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Bologna – Juventus

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *