În 2016, Fiorentina are ceva probleme în deplasare.

februarie 6, 2016

bernardeschi fiorentina

ITALIA SERIE A, BOLOGNA – FIORENTINA, sâmbătă, 06.02, ora 19:00

O echipă tranșantă este Bologna. Din cele 23 de etape, perioadă în care a adunat 29 de puncte, doar două le-a terminat la egalitate, având cele mai puține remize din actuala Serie A, dar fiind printre fruntașe la înfrângeri, cu 12. Pe locul 10, trupa condusă de Roberto Donadoni (golaveraj 27-30) a cedat runda trecută la Frosinone, 0-1, după 3 jocuri cu un egal și două victorii. Este ultima formație care a putut să învingă liderul Napoli, 3-2 acasă pe 6 decembrie. Totuși, a avut destule bătăi de cap pe teren propriu, unde a obținut doar 4 din totalul de 9 succese, pe lângă două egaluri și 6 înfrângeri. Nu s-a impus decât o dată în precedentele patru vizite primite.

Cu al 4-lea atac, dar cu oarece probleme în defensivă, Fiorentina e pe a 3-a poziție, cu 45 de puncte, la 8 distanță de liderul Napoli. O remiză albă ”afară” și două triumfuri la Florența a obținut după ultimul insucces, 0-2 pe terenul Milanului, unicul duel de pe teren străin fără gol dat. Doar un punct a scos în anterioarele două partide din deplasare, de unde a revenit cu 5 victorii, două remize și 4 eșecuri.

Fiorentina a câștigat în tur cu 2-0 (Blaszczykowski 71, Kalinic 82). Cele două echipe se întâlniseră anterior în sezonul 2013-2014, când tot Viola a triumfat de două ori cu 3-0. Precedentul succes al Bolognei a fost pe teren propriu, 2-1 în februarie 2013. În ultimele lor 13 dueluri directe s-a marcat măcar o dată. All-time, pe ”DallAra” s-au desfășurat 63 de confruntări, bilanț 25-24-14, golaveraj 79-74.

Doi absenți siguri la gazde, suspendații Ferrari și Oikonomou. În plus, incert este Krafth. Fiorentina nu-l poate avea pe bancă pe antrenorul Paulo Sousa, suspendat (va fi înlocuit de Victor Sanchez), și nu va conta nici pe accidentații Badelj, Alonso, Benalouane.

(Foto: Guliver/Getty Images).

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Bologna – Fiorentina

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *